Glasujte za naj osebnost leta 2021

Glede na predloge občanov so kandidati za NAJ OSEBNOST LETA 2021 Šmartnega ob Paki naslednji:

 

• TIM DOLAR
Želja po obvladovanju posebne atletske discipline je danes uspešnega mladega atleta spremljala že od nekdaj. S petim letom se je začel navduševati nad metom kladiva, a je bil takrat še premlad za to disciplino. Ko se je nato z dvanajstimi leti vpisal v atletski klub, se je preizkusil tudi v metu diska in suvanju krogle. Dosegati je začel odlične rezultate in kmalu postal dvakratni državni prvak med pionirji v metu diska in suvanju krogle. Bil je tudi slovenski reprezentant. Zaradi omenjenih dosežkov je bil kot pionir nagrajen na prireditvi Naj atlet 2019 v Novem Mestu. Trenutno trenira med mlajšimi mladinci in dobrim rezultatom ni konca. Mestna občina Velenje in Športna zveza Velenje sta mu v juniju 2021 podelili posebno priznanje za izjemne dosežke v preteklem letu.


• DARKO PERGOVNIK
Je že daljše obdobje izredno prizadeven in dejaven na humanitarnem področju, in sicer kot dolgoletni aktivni član Prostovoljnega gasilskega društva Šmartno ob Paki, poleg tega je angažiran na področju delovanja Civilne zaščite, še posebej v zadnjih dveh letih v obdobju epidemije covid-19. Je stalni član ekipe za montaže in demontaže prireditvenega šotora v kraju. Je tudi krajan z izrednim občutkom za hortikulturno podobo svojega bivalnega okolja, saj je imel najlepše urejeno podobo svojega balkona med stanovalci stanovanjskih blokov v Šmartnem ob Paki. Darko je vedno nasmejan in pripravljen nesebično ponuditi svojo pomoč vsakemu, ki jo potrebuje.


• LUKA POVŠE
V Društvu tabornikov rod Hudi potok poznan kot vesten tabornik, odgovoren gospodar, zanesljiv vodnik in predvsem prijatelj. V našem kraju je poznan tudi kot spreten “lučkar” na prireditvah v kulturnem domu ter bivši ministrant, ki še vedno priskoči na pomoč v domači župniji ter občasno v lokalnem turističnem društvu. Njegovo delo je bilo v rodu že nagrajeno s priznanjem Zveze tabornikov Slovenije, ob prevzemu funkcije namestnika načelnice v Šaleški zvezi tabornikov pa tudi z usvojeno stopnjo Prvi korak na področju doseganja ciljev osebnega napredovanja v starostni veji raziskovalke in raziskovalci. Čas je, da je za svoj prispevek pohvaljen tudi na lokalnem nivoju. Zakaj ravno sedaj? Luka je uspešno zaključil študij, se zaposlil v svoji prvi službi in počasi stopa po poti odraslosti naprej, ob tem pa ne pozablja na svoj domači kraj in na vračanje družbi. In zato, ker je najboljši čas za spremembe na boljše in za spodbujanje mladih vedno sedaj.

 

 

 

KAKO GLASUJETE?

 

1) Z glasovnico, ki jo najdete v Napovedniku dogodkov ŠOP, ki je izšel v sredo, 1. decembra 2021:

Na glasovnici označite ime osebe, za katero želite glasovati. Glasovnico izrežite in jo pošljite po pošti na Mladinski center Šmartno ob Paki, Šmartno ob Paki 13, 3327 Šmartno ob Paki.
Glasovnico lahko oddate tudi v poštni nabiralnik mladinskega centra (nahaja se na terasi).
Lahko jo tudi oddate v za to namenjeno škatlo v mladinskem centru med delovnim časom.

 

2) Po e-pošti:

V zadevo/naslov zapišete: NAJ OSEBNOST LETA 2021, v sporočilo pa napišite osebo, za katero glasujete, in vaše podatke (OBVEZNO: ime, priimek, naslov, kontakt). Sporočilo pošljite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Glasujete lahko do torka, 28. 12. 2021, do 12. ure.

 

Vsaka oseba lahko glasuje samo enkrat. Štejejo le podpisani glasovi; glasovnica ali e-pošta brez podpisa bo neveljavna.

Koledar dogodkov

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Martinov svet logoti brez