TD Šmartno ob Paki razpisuje nagradna natečaja

Turistično društvo Šmartno ob Paki razpisuje nagradna natečaja, na katerem lahko sodelujejo občani občine Šmartno ob Paki.

 

1. NAGRADNI NATEČAJ ZA NAJIZVIRNEJŠE VOŠČILO ZA BOŽIČNO-NOVOLETNE PRAZNIKE

 

Pred nami je praznični december, čas obdarovanj, pričakovanj in voščil. Ob božičnih in novoletnih praznikih si po stari navadi zaželimo srečo. Če so voščila izvirna in ročno napisana, nam na obraz narišejo nasmeh. Zato vas vabimo, da nam ob prihajajočih praznikih pošljete najbolj izvirno voščilo. Vse kar potrebujete, da napišete lepo voščilo, so nekaj kreativnosti, truda, list papirja, pisalo in kakšne barvice.

 

Voščilo mora biti lastnoročno napisano in podpisano s šifro. Zraven voščila morajo biti posebej priložena šifra in podatki o avtorju: ime in priimek avtorja, naslov, elektronski naslov in telefonska številka. Posameznik lahko sodeluje le z enim voščilom.

 

Avtorji naj svoje voščilo pošljejo najkasneje do 20. decembra 2021 po pošti na naslov: Turistično društvo Šmartno ob Paki, Šmartno ob Paki 13, 3327 Šmartno ob Paki, s pripisom »JAVNI NATEČAJ ZA NAJIZVIRNEJŠE VOŠČILO« ali po elektronski pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Strokovna komisija, ki jo bo imenovalo Turistično društvo Šmartno ob Paki, bo izmed vseh prispelih voščil izbrala tri najizvirnejša voščila. Avtorji treh voščil bodo prejeli praktične nagrade. Vsa voščila bodo ob novem letu tudi objavljena na FB strani Turističnega društva Šmartno ob Paki.

 

 

 

2. NAGRADNI NATEČAJ ZA NAJIZVIRNEJE OKRAŠENO BOŽIČNO-NOVOLETNO JELKO

 

V decembru se naš dom velikokrat spremeni v zimsko pravljico, v kateri prevladujejo vonj po iglavcih in piškotih, bleščeče lučke, razne dekoracije, predvsem pa praznično okrašena božično-novoletna jelka, pod katero se zbirajo darila. Uporabite vso svojo kreativnost in domišljijo ter okrasite jelko na izviren način.

 

Fotografijo jelke nam pošljite najkasneje do 31. decembra 2021 po pošti na naslov: Turistično društvo Šmartno ob Paki, Šmartno ob Paki 13, 3327 Šmartno ob Paki, s pripisom »JAVNI NATEČAJ ZA NAJIZVIRNEJŠO JELKO« ali po elektronski pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Fotografija mora biti opremljena s šifro. Fotografija mora biti takšna, da z nje avtor ni razviden. Zraven morajo biti posebej priložena šifra in podatki o avtorju: ime in priimek avtorja, naslov, elektronski naslov in telefonska številka. Posameznik lahko sodeluje le z eno fotografijo.

 

Vse fotografije jelk bomo objavili na FB strani Turističnega društva Šmartno ob Paki. Najizvirneje okrašeno jelko bo izbralo občinstvo z glasovanjem.

Avtorji najizvirnejših treh jelk bodo prejeli praktične nagrade.

Koledar dogodkov

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Martinov svet logoti brez