Fotografski natečaj: #OSTANIDOMA

Pokažite nam, kaj počnete doma! Kaj za vas pomeni #ostanidoma?

 

KDO?

Fotografskega natečaja se lahko udeležite vsi, ki se tako ali drugače ukvarjate s fotografiranjem ali pa ste zaradi nastale situacije pri sebi odkrili nove spretnosti in zanimanja. Sodelujete lahko tudi tisti, ki ste čisto mimogrede z mobilnim telefonom posneli izvrstno fotografijo.

 

KDAJ?

Natečaj poteka od današnjega dne, 24. marca 2020, do vključno ponedeljka, 13. aprila 2020.

 

KAKO?

  • Elektronska pošta: Svojo avtorsko fotografijo pošljite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Pod zadevo zapišite FOTO NATEČAJ in pripišite ime, priimek ter kontakt (elektronski naslov ali telefonsko številko).
  • Facebook: Fotografijo objavite na svojem Facebook profilu, v Facebook zgodbi ali v komentar pod našo objavo in pri tem OBVEZNO označite @Mladinski center Šmartno ob Paki ter pripišite #ostanidoma in #fotonatečaj.
  • Instagram: Fotografijo objavite na svojem profilu ali v Instagram zgodbi in OBVEZNO označite @mcsop ter dopišite #ostanidoma in #fotonatečaj.

IZBOR NAJBOLJŠE FOTOGRAFIJE:

Najboljšo fotografijo bosta izbrala fotografa Martina Hrastnik in Rok Rakun. Zmagovalna fotografija bo objavljena na spletni strani Mladinskega centra Šmartno ob Paki in na njegovih družbenih omrežjih ter v občinskem glasilu ŠOP. Avtor zmagovalne fotografije bo nagrajen.

 

NAGRADA: Darilni bon za profesionalno fotografiranje podjetja MEDIJA LES, s. p., ki ga lahko izkoristite za fotografiranje družine, nosečnice, para, otrok ali portretno fotografijo v naravi ali studiu.

 

Koledar dogodkov

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Martinov svet logoti brez