Strokovne zeliščne delavnice - prijave ponovno odprte

V MC Šmartno ob Paki smo skupaj s Turističnim društvom Šmartno ob Paki pripravili strokovne zeliščne delavnice, ki bi se morale pričeti 27. marca 2020, a je izvedbo onemogočila epidemija virusa COVID-19.

 

Po uradnem koncu epidemije vas obveščamo, da smo določili nove datume in ponovno odprli prijave na delavnice z naslovom »Od hobija do poklica je lahko samo korak«. Delavnice bodo obsegale 5 srečanj v mesecu juniju, prva bo v petek, 12. 6. 2020. Na njih boste spoznali celoten proces od nabiranja in pridelave zelišč do končnih produktov iz zelišč, poudarek bo predvsem na praktičnem delu.

 

Program in nove datume lahko preverite na spodnjem letaku.

 

Število mest je omejeno, zato priporočamo, da se na delavnice prijavite čim prej. Prijave zbiramo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefon 064 167 940. Ob prijavi nam sporočite svoje ime in priimek ter vaš kontakt (e-mail, telefon). Za delavnice se plača kotizacija v vrednosti 20 € za posamezno delavnico ali 60 € za celoten sklop petih delavnic. Kotizacija je namenjena kritju stroškov materiala delavnic.

 

Delavnice bodo potekale v sklopu LAS projekta »MARTINOV SVET – vstopnica SAŠA regije« in so namenjene izboljšanju položaja ranljivih skupin območja LAS Zg. Savinjske in Šaleške doline, predvsem starejših in mladih brezposelnih. Zelišča in zeliščarstvo predstavljajo eno od donosnejših panog v sodobnem podjetništvu in kot tako edinstveno poslovno priložnost. Če k temu dodamo znanje in tradicijo zeliščarstva na Slovenskem dobimo odlično izhodišče za nadgrajevanje znanja in iskanje novih izzivov tako v poslovnem kot ljubiteljskem smislu. Vljudno vabljeni!

 

Koledar dogodkov

Martinov svet logoti brez