Otroške počitniške delavnice

Še malo in pričele se bodo zimske počitnice, v času katerih bomo v MC Šmartno ob Paki že tradicionalno organizirali otroške delavnice, ki bodo tokrat začinjene s pustovanjem.

Delavnice bodo potekale od ponedeljka, 24. februarja, do petka, 28. februarja, od 10. do 12. ure.

Videvali se bomo v dvorani Marof.

Delavnice (razen petkova) so BREZPLAČNE in primerne za otroke od 5. leta dalje.

 

Ponedeljek: Na delavnici bo vladalo predpustno vzdušje - otroci bodo lahko po svojih željah izdelali in okrasili pustne maske. Če bo čas, okrasimo še dvorano za naslednji dan.

Torek: Pripravili si bomo pustno zabavo, na kateri se bodo najbolj živahne in pogumne maske lahko preizkusile v plesu ali karaokah. Čas nam bo zagotovo hitro minil tudi ob igranju zanimivih družabnih iger, čaka pa nas tudi sladko presenečenje.

Sreda: Kot pravijo stare šege, bo pust dokončno pregnal zimo, zato se bomo prepustili domišljiji in se spomnili, kako diši pomlad. Prebujanje narave, zelenje, cvetje in nežni sončni žarki bodo naš navdih na ustvarjalni delavnici, na kateri bomo izdelovali drobne pozornosti za najpomembnejše ženske v naših življenjih, ki bodo praznovale v bližajočem se marcu.

Četrtek: delavnica bo potekala v sodelovanju z Društvom Novus iz Velenja in že komaj čakamo, da nas kot vedno presenetijo z mnogo kreativnimi idejami.

Petek: Zadnji počitniški dan se bo odvila še delavnica LEGO robotike, ki jo bodo izvedli Mali ustvarjalci. Ponovno vabimo otroke od 6. leta dalje, da spoznajo robotiko in programiranje s pomočjo večno priljubljenih LEGO kock. Primerna je tako za začetnike kot tudi tiste, ki so se je kdaj že udeležili, saj poteka v več skupinah. Podrobnosti si lahko preberete tukaj, obvezne pa so predhodne prijave na tej povezavi. Cena delavnice je 15 €/otroka. 

 

Držimo pesti, da zadnji predpočitniški dnevi minejo čim hitreje in se v ponedeljek končno pozdravimo v našem MC-ju.

Koledar dogodkov

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Martinov svet logoti brez