Poznopoletni festival - koncert Zala Kralj & Gašper Šantl

Včasih nerodna in malce luškana.

 

Festivalsko dogajanje bomo v SREDO, 4. septembra 2019, prestavili v klubski ambient v Kulturnem domu Šmartno ob Paki, ko se bosta na odru predstavila Zala Kralj in Gašper Šantl (zalagasper). Mlada glasbena ustvarjalca, ki sta nas s pesmijo Sebi zastopala na letošnjem izboru za Pesem Evrovizije, vas bosta začarala z zasanjanimi ritmi subtilnega elektronskega popa. Štajerski par, ki s simpatično nerodnostjo na odru deluje pristno in prisrčno, je nase opozoril s singlom Valovi, kateremu so sledile pesmi Baloni, S teboi ter že prej omenjena Sebi. Pred kratkim sta izdala nov singl z naslovom Come to me, katerega boste prav tako slišali na sredinem koncertu, ki se bo pričel ob 20. uri.

 

Pred Zalo in Gašperjem bodo vaša ušesa pobožali mladi in zelo nadarjeni glasbeniki iz našega kraja, ki prav tako negujejo iskreno ljubezen do glasbe ter njene intimne interpretacije. Nastopili bodo Neli Voglar ter duet Urban & Katarina.

 

Neli Voglar je mlada, a odlična vokalistka z nemalo odrskimi izkušnjami, ki je s prepevanjem pričela v šolskem otroškem pevskem zboru. Kot trinajstletnica je v glasbeni šoli Gvido začela z urami solo petja, s čimer je vstopila v svet nastopanja in dobila priložnost za sodelovanje na najrazličnejših prireditvah in projektih. Prepevala je tudi s skupino Kartoon band, s katero so otroške pesmi iz risank ovili v rockersko barve, v pevski skupini Nonet GCC, lani pa je postala tudi članica Mešanega pevsekga zbora Šmatno ob Paki. Na kitari jo bo spremljal Gašper, ki se je po 8 letih glasbenega premora opogumil in vzel kitaro ponovno v roke za ta nastop.

 

Urban in Katarina sta brat in sestra, ki ju veselje do glasbe spremlja že od malih nog. Urban je magister glasbe in profesor kitare na dveh glasbenih šolah, kot klasični kitarist navdušuje s solo koncerti in nastopi na tekmovanjih. Katarina je študentka magisterija na Biotehniški fakulteti, končala je nižjo glasbeno šolo, danes pa je članica skupine Sans-serif in kot pevka nastopa v različnih zasedbah. Pri 12 letih se je na Radiu Slovenija predstavila s svojo avtorsko pesmijo "Kje si ti", za katero je napisala besedilo in glasbo. Kot duet nastopata na različnih prireditvah in porokah, imela pa sta že tudi nekaj samostojnih akustičnih večerov. Njun repertoar obsega akustične priredbe tujih in domačih izvajalcev ter njune avtorske pesmi. 

 

Cena vstopnice za koncert znaša 8 € v predprodaji in 10 € na dan dogodka. Vstopnice lahko kupite in rezervirate v Mladinskem centru Šmartno ob Paki (Šmartno ob Paki 13). Za rezervacijo vstopnic pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite na 064 167 940.

 

 

Več o Zali Kralj in Gašperju Šantlu: https://www.facebook.com/zalagasper/

Več o Katarini in Urbanu: https://www.facebook.com/urbaninkatarina/

 

Koledar dogodkov

Martinov svet logoti brez