Monokomedija Profesor Kuzman mlajši #2

Po ekspresno razprodani predstavi v marcu se maja na šmarški oder vrača Uroš Kuzman z monokomedijo Profesor Kuzman mlajši, s katero navdušuje staro in mlado širom Slovenije. Monokomedijo bo v Kulturnem domu Šmartno ob Paki, v četrtek, 9. maja 2019, ob 20. uri.

PROFESOR KUZMAN MLAJŠI
Monokomedija o di(v)jakih in (m)učiteljih

Ste pripravljeni na najzabavnejše šale na temo šole?

Uroš Kuzman nas v novi monokomediji popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ - smeha.

Dolgoletni stand-up komik, izjemno cenjen tako s strani kolegov kot strani občinstva, je širšo prepoznavnost dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in - na njegovo izrecno željo - tudi samega predsednika Boruta Pahorja. Poznamo ga tudi iz oddaje Ugriznimo znanost na RTV Slovenija in kot člana zabavnega Šaleškega študentskega okteta.

Cena vstopnice: 12 € v predprodaji (15 € na dan predstave)
Prodaja: Mladinski center Šmartno ob Paki (Šmartno ob Paki 13)

Več informacij & rezervacije: 064 167 940 in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Koledar dogodkov

Martinov svet logoti brez