Poznopoletni festival: PAPIR

Tokrat se nam obeta pravi praznik za ušesa. Na Poznopoletni festival smo povabili odlične Papir.

 

 

V petek, 14. septembra 2018, ob 20. uri se bo dvorana Kulturnega doma Šmartno ob Paki odela v prijetno zatemnjen prostor, ki ga bodo razsvetljevali le nežni plameni sveč in melodije z odra. Razvajali nas bodo člani skupine Papir, ki je nastala kot mavrica, sestavljena iz ljudi, ki so se zbrali, da bi preprosto naredili lepe pesmi. Pesmi, ki bodo temu svetu nekaj pomenile in mu bodo ostale ter ga še dolgo razveseljevale s svojimi melodijami in zgodbami. Papir veljajo za vodilnega predstavnika gibanja nova popevka – glasbenega vala, ki izvira iz Maribora in se na staro popevko (iz zlate dobe Slovenske popevke) naslanja le v smislu kakovosti avtorskih in izvedbenih zmogljivosti (avtorska dovršenost in vrhunska glasbena izvedba), sicer pa črpa iz modernejših zvrsti soula, jazza, bluesa in šansona, ki jih prevaja v kalupe popa.

 

Vstopnice lahko kupite v Mladinskem centru Šmartno ob Paki in pred dogodkom v Kulturnem domu. Cena vstopnice je 7,00 EUR.

 

 

Več o skupini Papir: https://www.facebook.com/Dru%C5%BEinski-ansambel-za-prosperiranje-poezije-in-glasbe-PAPIR-163455891888/?fb_dtsg_ag=AdzglMJZjCZwO0Tu6iZFJwli-1RIVK1amQScQvMKY4uJCQ%3AAdw38W_mY7X1P647FirnkTmdeiHpkZupJfN_MJVDIuiRWw

Koledar dogodkov