Slavko Ivančić bi s šmarško publiko prepeval na festivalih

Za nami je prvi dogodek letošnjega Poznopoletnega festivala in še vedno smo pod vtisi melodij morja in sonca, ki jih je v naše deževno Šmartno ob Paki v petek prinesel Slavko Ivančić.

 

Že res, da je dež odplaknil tradicionalno popoldansko dogajanje na »šmarški plaži« in nas prikrajšal za dobrote z roštiljade, ni pa nam vzel večernega koncerta. Gost večera, nekdanji pevec skupin Faraoni in Bazar, Slavko Ivančić je zapel in zaigral v spremstvu kitarista Matjaža Švaglja, člana skupine Kalamari. Spomine na poletne dni sta glasbenika obudila s skladbami Solinar, Mi ljudje smo kot morje, Portorož 1905, na dobre stare čase pa sta nas opomnila z naslednjimi Ne bom pozabil na stare čase, Tina, Črta, Slavko pa je najboljše prihranil za konec in v slovo zapel večno Ko mene več ne bo.

Obiskovalci koncertne dvorane niso zapustili ravnodušni. Dodobra so ogreli svoje glasilke in s Slavkom prepevali verz za verzom. Primorec se je celo pošalil, da bi s šmarško publiko zlahka nastopil na festivalu, kakršna sta Melodije morja in sonca ali Evrovizija. Kako tudi ne, legendarni pevec je z nastopom dokazal, da njegova besedila pozna staro in mlado in da je v svoji karieri nanizal nemalo odličnih uspešnic.

 

 

Koledar dogodkov

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Martinov svet logoti brez