Prijava ekip na ROŠTILJADO

V sklopu otvoritve Poznopoletnega festivala 2018 v petek, 31. 8. 2018, tudi letos organiziramo roštiljado, na kateri bodo lahko prijavljene ekipe pripravljale jedi z žara in se med sabo pomerile za naslov zmagovalca roštiljade 2018.

 

 

 

Na prireditvenem prostoru Mladinskega centra Šmartno ob Paki se bodo tisti dan od 16. ure dalje odvili šmarška plaža in roštiljada ter koncert primorskega glasbenika Slavka Ivančića. Prireditev bo brezplačna.

 

ROŠTILJADA: Vsaka ekipa mora poskrbeti za svoj žar, za sestavine za jedi, ki jih bo pripravljala in za vso potrebno opremo za serviranje porcij. Z delom se prične ob 16. uri, da se lahko jedi ob 17. uri že ponudijo obiskovalcem. Priporočena cena porcije je do 3 €, sicer pa ceno glede na ponudbo določi ekipa sama.

Obiskovalci bodo lahko z boni, ki jih bodo kupili na blagajni, kupovali porcije hrane. Zaslužek od prodane hrane ostane sodelujoči ekipi. Strokovna komisija bo po pokušanju vseh pripravljenih dobrot ob 19. uri razglasila najboljše tri ekipe, ki bodo prejele praktične nagrade.

 

PRIJAVE: Zainteresirane ekipe, ki bi sodelovale na letošnji roštiljadi, pozivamo, da se prijavijo do 24. 8. 2018 preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonsko številko 064 167 940, kjer lahko dobite tudi vse dodatne informacije.

 

 

Koledar dogodkov