Nova sodelavka – mladinska delavka

V Mladinskem centru Šmartno ob Paki uspešni na razpisu za izvajanje operacije "Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju - 1".

 

 

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je novembra objavilo javni razpis »Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju«. Razpis omogoča zaposlitev mladim iskalcem prve zaposlitve in brezposelnim mladim, starim od 15 do 29 let, na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju.

 

Na razpis smo poslali vlogo tudi iz JZ Mladinski center Šmartno ob Paki in bili februarja obveščeni, da smo eden izmed 113 upravičenih prijaviteljev. Po objavi prostega delovnega mesta »Mladinski delavec na področju mladinskega dela (m/ž)«, prejemu vlog in končno tudi izbirnem postopku se nam je 1. marca pridružila nova sodelavka. Njene glavne naloge bodo izvajanje mladinskih programov v sodelovanju z mladimi, vzpostavljanje novih in vzdrževanje odnosov z mladimi, načrtovanje novih mladinskih programov in dodatno razvijanje obstoječih, vrednotenje mladinskih programov v sodeovanju z mladimi. Sodelovala bo pri organizaciji rednih in projektnih aktivnosti, pri pripravi in izvedbi projektov in nudila pomoč na področju informiranja in svetovanja ter neformalnega učenja mladih.

 

Zaposlitev na podlagi razpisa prinaša mladim možnost za pridobivanje kakovostnih delovnih izkušenj, znanj in kompetenc, za naš Mladinski center pa predstavlja prispevek k rednim dejavnostim in korak k izboljšanju kakovosti mladinskega dela. Operacija traja od 1. marca do 31. oktobra 2018; rezultat operacije: dodaten mesec zaposlitve mladinske delavke (od 1. do 30. novembra).

 

 

 

Več o razpisu si lahko preberete na spletni strani Urada RS za mladino: http://www.ursm.gov.si/si/delovna_podrocja/kohezijska_politika/programsko_obdobje_2014_2020/javni_razpis_zaposlitev_na_podrocju_mladinskega_dela_v_mladinskem_sektorju/

 

 Sledite: http://eu-skladi.si/

 Povezava do spletne strani Evropskih socialnih skladov: http://ec.europa.eu/esf/home.jsp?langId=sl

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

Koledar dogodkov

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Martinov svet logoti brez