Pozdrav novemu letu 2018

V ponedeljek, 1. januarja 2018, smo že tretjič zapovrstjo nazdravili novemu letu v naši občini pri Mladinskem centru Šmartno ob Paki.


Na prireditvi Pozdrav novemu letu 2018, ki se je pričela ob 12. uri pod kozolcem pri mladinskem centru, se je kljub slabemu vremenu zbralo zares lepo število obiskovalcev. Vse zbrane so s pesmijo najprej pozdravili člani godbe na pihala veteranov Univerze za III. življenjsko obdobje Velenje. Po uvodu je sledila (šaljiva) kronika leta 2017 za našo občino katero je pripravil podžupan, g. Janko Avberšek. V njej smo se spomnili vseh večjih in pomembnih dogodkov, ki so zaznamovali preteklo leto v naši občini. Po kroniki je vse zbrane pozdravil župan občine Šmartno ob Paki, g. Janko Kopušar, ki je vsem zaželel uspešno, zdravo in veselo leto 2018.


Nato je sledila razglasitev Naj osebnosti leta 2017 v naši občini. To je postala Mojca Praprotnik, aktivna članica Društva vinogradnikov ter Turističnega društva Šmartno ob Paki in spodbudnica ustanovitve Vinske turistične poti v Šmartnem ob Paki. Prvi ji je za ta laskavi naziv čestital župan, ki ji je tudi predal lovoriko za Naj osebnost 2017.


Po koncu uradnega dela prireditve so vsi obiskovalci prejeli kozarec penine s katerim so nazdravili novemu letu. Spominske kozarce z grbom naše občine in letnico 2018 so nato vzeli s sabo domov.

 

Koledar dogodkov