NAJ OSEBNOST LETA 2017

Tudi letos bomo v naši občini razglasili NAJ OSEBNOST LETA Šmartnega ob Paki za leto 2017. Glede na predloge občanov so nominiranci za NAJ OSEBNOST LETA 2017 naslednji:

  •  MARKO LEKŠE (Zborovodja MoPZ Franc Klančnik, čemur nameni dobršen del svojega prostega časa. Zbor naslednje leto praznuje okroglih 60 let. Pod njegovim vodstvom se je zbor pomladil in še bolj zaživel ter tako uspešno predstavlja kraj v Sloveniji in tudi širše.)
  • MOJCA PRAPROTNIK (Aktivna članica Društva vinogradnikov ter Turističnega društva Šmartno ob Paki in spodbudnica ustanovitve Vinske turistične poti v Šmartnem ob Paki. S svojim pogumom in voljo orje ledino pri razvoju ter promociji vinogradništva in turizma v našem kraju.)
  • NIK OMLADIČ (Nogometaš, ki je izšel iz »šmarške nogometne šole«, zaigral za slovensko reprezentanco in uspešno nastopa v nemški nogometni ligi.)
  • LARA PRAŠNIKAR (Mlada in perspektivna nogometašica, članica reprezentance Slovenije, ki se je uveljavila v nemškem klubu iz Potsdama, enem najmočnejših ženskih nogometnih klubov v Evropi.)
  • MARJAN KNEZ (Aktiven član več društev v občini in »motor« pri ideji ter izvedbi mnogih društvenih in tudi ostalih aktivnosti v našem kraju. Kot tak pripomore k pestremu dogajanju v kraju ter k njegovi reprezentaciji v Sloveniji in širše.)

GLASOVANJE:

Za NAJ OSEBNOST LETA 2017 lahko glasuj prek glasovnice, ki je bila objavljena v napovedniku ŠOP in glasilu ŠOP za januar in februar 2018 ali pa po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V sporočilu e-pošte napišite pod zadevo/naslov: NAJ OSEBNOST LETA 2017, v delu s tekstom pa napišite osebo, za katero glasujete ter vaše podatke. Z enega naslova e-pošte lahko glasujete enkrat!
Glasujete lahko do četrtka, 28. 12. 2017, do 12. ure.

Koledar dogodkov