MENJALNICA IGRAČ IN OTROŠKE KARAOKE

Vabljeni na Menjalnico igrač ter otroške karaoke, to soboto, 7. oktobra 2017, od 9. do 12. ure v dvorano Marof Mladinskega centra Šmartno ob Paki. 

Tudi letos v tednu otroka prireja Društvo prijateljev mladine Šmartno ob Paki in Mladinski center Šmartno ob Paki, Menjalnico igrač katere namen je dobrodelen. Menjalnica igrač deluje po principu prineseš 2 igrači - odneseš 1 oz. pri potrebščinah prineseš 1 - odneseš 1. Ostanek igrač in potrebščin bosta mladinski center in Društvo prijateljev mladine podarila v dobrodelne namene zdravstveni ustanovi. Seveda pa ste dobrodošli tudi tisti, ki bi igrače samo podarili. Mladinski center in Društvo prijateljev mladine Šmartno ob Paki bosta poskrbela, da bodo prišle v prave roke.

Ob menjalnici igrač bodo potekale tudi karaoke za otroke. Ti se bodo lahko preizkusili v petju njihovih najljubših skladb. Zasijali bodo lahko na odru z mikrofonom v roki.

Ob tem pa bo potekala tudi nagradna igra: trije otroci, ki bodo prinesli največ igrač bodo prejeli pecivo na Pozdravu jeseni, ki se bo isti dan odvijal v Martinovi vasi in ga organizira Turistično društvo Šmartno ob Paki.

Za več informacij nas pokličite na 064 167 940 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

 

Koledar dogodkov