ROCK KONCERT: PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA, FED HORSES, SHADOWS PLAY

V petek, 29. 9. 2017, ob 21. uri zaključujemo letošnji Poznopoletni festival z tradicionalnim rock koncertom, ki ga organiziramo skupaj z Klubom študentov šmarške fare. Letos bodo za dobro glasbo poskrbeli odlični Prismojeni profesorji bluesa, Fed Horses in Shadows Play. KONCERT JE BREZ VSTOPNINE. 

 

ZAKLJUČEK POZNOPOLETNEGA FESTIVALA - ROCK KONCERT PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA & FED HORSES & SHADOWS PLAY

PETEK, 29. 9. ob 21. uri
PRIREDITVENI PROSTOR MC ŠMARTNO OB PAKI

BREZ VSTOPNINE 

 

 Prismojeni profesorji bluesa

 


Fed Horses

 

Shadows Play 

ČASOVNICA KONCERTA:

21:00 FED HORSES

22:30 PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA

00:30 SHADOWS PLAY 

 

Poznopoletni festival bomo, tradicionalno zaključili z rock koncertom, ki ga pripravljamo v soorganizaciji s Klubom študentov šmarške fare. Letos bodo za glasno rockovsko zabavo s primesmi bluesa in countrya poskrbeli Prismojeni profesorji bluesa, Fed Horses in Shadows Play.

Prismojeni profesorji bluesa so mlad, energičen, udaren in glasen blues kvartet, ki se je z skoraj nadzvočno hitrostjo prebil na sceno in velike odre v Sloveniji in tujini. Za njimi je izdaja prvega albuma, turneja po ZDA, gostovanje na odrih širom Evrope. Pred njimi pa prvi »špil« v Šmartnem ob Paki.

Pred njimi bodo publiko ogrevali njihovi dobri prijatelji iz skupine Fed Horeses. Fed Horses igrajo zvokovno dovršen country-rock med katerega se na koncertih mešajo vplivi bluesa. Skupina se je na sceno prvič postavila leta 2014 z zmago na natečaju ŠOURock in je od takrat ni več zapustila. Ta čas so v procesu snemanja svojega prvenca. Njihov singl »Down« je postal tudi popevka tedna na Val 202.

Večer bodo zaključili lokalni rockerji Shadows Play, ki so se delno oblikovali iz kitarske sekcije velenjske skupine Trainstation Cafe, poznane kasneje tudi kot Shadows play, poimenovane po komadu legendarnega irskega kitarskega virtuoza Roryja Gallagherja. Skupina dela na lastnih aranžmajih kot rudi na preigravanju klasik rocka in bluesa.

Več o Prismojenih profesorjih bluesa si preberite na tej povezavi:https://www.facebook.com/wackybluesprofessors/

Več o Fed Horses si preberite na tej povezavi: http://www.fedhorses.com/

Več o Shadows Play si preberite na tej povezavi: https://www.facebook.com/shadowsplayband/

Prismojeni profesorji bluesa - Party Time

Prismojeni profesorji bluesa - Voodoo Child  Prismojeni profesorji bluesa - Voodoo Child  

Fed Horses – Down 

Fed Horses – Sober 

Shadows Play - Romance

LOKACIJA KONCERTA:
Koncert se bo odvijal na letnem odru Mladinskega centra Šmartno ob Paki (Šmartno ob Paki 13)

Koledar dogodkov