MLADINSKA VESELICA S TANJO ŽAGAR IN ANSAMBLOM GREH

Poznopoletni festival nadaljujemo z mladinsko veselico na kateri bo nastopila Tanja Žagar in ansambel Greh. Obeta se nam nov zabaven in vesel večer na prireditvenem prostoru Mladinskega centra Šmartno ob Paki. V petek, 2. 9. 2017 ob 20. uri. Prireditev JE BREZ VSTOPNINE.

 

PETEK, 1. 9. ob 20. uri
PRIREDITVENI PROSTOR MC ŠMARTNO OB PAKI

PRIREDITEV JE BREZPLAČNA. V primeru slabega vremena bo potekal samo koncert Tanje Žagar v Kulturnem domu Šmartno ob Paki. 

 

 

Tanja Žagar

 

Ansambel Greh

 

Za pravo mladinsko veselico bo na prireditvenem prostoru mladinskega centra poskrbela vsem dobro znana Tanja Žagar. Tanja je na sceni že od svoje rane mladosti, ko je bila članica legendarne najstniške skupne Foxy Teens. Z njimi je postala tudi 2-kratna zmagovalka festivala Slovenska popevka. Po razhodu skupine je nadaljevala s samostojno glasbeno potjo, ki je prav tako zelo uspešna. Lansko leto je praznovala že 20. letnico glasbene kariere katero je obeležila z velikim koncertom v Hali Tivoli in ob katerem je izdala zelo uspešen album Carica s hiti "Carica", "Trava" in "Nina Nana".
 

Pred in po nastopu Tanje Žagar bodo za brusenje pet na plesišču in dobro vzdušje skrbeli člani ansambla Greh. Grehovci so se že dodobra uveljavili na odrih narodno zabavnih festivalov in veselic širom Slovenije. Tako, da se lahko nadejamo odličnega narodno zabavnega večera pred Mladinskem centru Šmartno ob Paki.

Več o Tanji Žagar si preberite na tej povezavi: http://www.tanjazagar.com/

Več o ansamblu Greh si preberite na tej povezavi: https://www.facebook.com/ansambelgreh/

Tanja Žagar – Arriva 

Tanja Žagar - Nina Nana 

Ansambel Greh - Srčni mir 
 

Da ne boste imeli težav z iskanjem parkirnega prostora v Šmartnem ob Paki na dan prireditve vam prilagamo spodaj shemo parkirnih mest. 

 

 

 

Koledar dogodkov

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Martinov svet logoti brez