Mladinski center Šmartno ob Paki - Mladinski center Šmartno ob Paki http://www.mcsmartnoobpaki.si/novice Mon, 26 Jun 2017 09:57:59 +0200 Joomla! - Open Source Content Management sl-si pisarna.mc@gmail.com (MC Šmartno ob Paki) Koncert za kon'c šole NIPKE & TRKAJ http://www.mcsmartnoobpaki.si/novice/236-koncert-za-kon-c-sole-nipke-trkaj http://www.mcsmartnoobpaki.si/novice/236-koncert-za-kon-c-sole-nipke-trkaj

 

Da kon'c šole v Šmartnem ob Paki ne bo šel mimo brez en'ga velikega BENGA bomo poskrbeli v Mladinskem centru Šmartno ob Paki s koncertom hop hop-erjev Nipketa in Trkaja. 

 

KAJ: Koncert za konc šole Nipke & Trkaj
KDAJ: petek, 23. 7. 2017 ob 21:00
KJE: letni oder Mladinskega centra Šmartno ob Paki (v primeru slabega vremena bo koncert v dvorani Marof)
NOBENE VSTOPNINE

 

Več o izvajalcih:

 

NIPKE
Boštjan Nipič je nekaj čisto drugega kot Alfi Nipič, čeprav oba rada migata na dobro muziko. Boštjan večini bolje znan kot Nipke je hip hopu zavezan že od nekdaj. Naj bo to kot pisec besedil, plesalec v hip hop skupini, ki je vsepovsod pobirala naslove prvaka, ali kot samostojnii MC, ki navdušuje mlado in staro širom naše domovine prek radijskih valov ali na odrih s svojim edinstvenim nastopom. Preboj v prve vrste slovenskega hip hopa se je prebil z izdajo svojega albuma, imenovanega kar »Nipke« na račun katerega prejema zavidljive kritike s strani poslušalstva, radijskih postaj in glasbenih urednikov. Hit komadi kot so “Všeč tko k je”, "Noben me ne razume", "Bejba iz neta" so se usedli v ušesa in duše večine Slovencev z vsaj malo posluha. 

 

Nipke - Noben me ne razume: https://youtu.be/eTBpcZ6FNX8
Nipke - Všeč Tko K Je: https://youtu.be/7wNPJJoIzP4
Nipke in Trkaj feat. Artifex - Vsi smo na istem: https://youtu.be/PAO0-Ld-9eI

 

TRKAJ
Verjetno ga ni junaka, ki mu je v uho kdaj zajadral slovenski hip hop, da nebi poznal Roka Terkaj alias Trkaja. Eden od stebrov tega žanra v Sloveniji, ki se je z rap-om in hip hop-om začel ukvarjati pri sedemnajstih letih, najprej kot »freestyler« in »battle MC«. Lahko bi rekli, da je Trkaj na sceni že od nekdaj. Prelom v njegovi karieri je pomenilo leto 2003, ko si je z zmago na freestyle prvenstvu priboril snemanje prvenca in to kakšnega. Posnel je legendaren album "V času enga diha". Od takrat je stalno na sceni, poleg glasbenega udejstvovanja pa še potuje, se udejstvuje kot novinar, pisec besedil in še kaj si se našlo. Sodeloval je z mnogimi slovenskimi in tujimi glasbeniki. Energije in idej mu res ne (z)manjka kar bo dokazal tudi na odru Mladinskega centra Šmartno ob Paki.

 

Trkaj-Dihi z mano Live: https://youtu.be/O8ItucK-_ls
Trkaj - Pleš: https://youtu.be/TdKbzvn8SMo

 

]]>
pisarna.mc@gmail.com (Super User) Novice Wed, 24 May 2017 15:00:28 +0200
Računalniška delavnica & delavnica uporabe pametnih telefonov 24.5.2017 ODPADETA http://www.mcsmartnoobpaki.si/novice/235-racunalniska-delavnica-delavnica-uporabe-pametnih-telefonov-24-5-2017-odpadeta http://www.mcsmartnoobpaki.si/novice/235-racunalniska-delavnica-delavnica-uporabe-pametnih-telefonov-24-5-2017-odpadeta  

OBVESTILO:

Danes, v sredo 24.5.2017, zaradi bolezni odpadeta obe delavnici - računalniška delavnica in delavnica uporabe pametnih telefonov.

 

Hvala za razumevanje.

MC Šmartno ob Paki

 

]]>
pisarna.mc@gmail.com (Super User) Novice Wed, 24 May 2017 14:50:36 +0200
»SLACKLINE« DELAVNICA, POTOPISNO PREDAVANJE IN ŠPRICER PARTY http://www.mcsmartnoobpaki.si/novice/234-slackline-delavnica-potopisno-predavanje-in-spricer-party http://www.mcsmartnoobpaki.si/novice/234-slackline-delavnica-potopisno-predavanje-in-spricer-party

V petek, 2. 6. 2017 v Mladinskem centru Šmartno ob Paki skupaj s Klubom študentov šmarške fare organiziramo brezplačno SLACKLINE DELAVNICO kateri bo sledilo POTOPISNO PREDAVANJE O ŠTUDENTSKEM DELU IN ŽIVLJENJU NA NOVI ZELANDIJI ter zabava pozno v noč na KŠŠF ŠPRICER PARTY-u!

 

KDAJ: petek, 2. 6. 2017, od 18:00 naprej

KJE: prireditveni prostor in terasa MC Šmartno ob Paki, Šmartno ob Paki 13
ZAKAJ: ker bo fajn ;)

 

ČASOVNICA:
18:00 - 20:00 SLACKLINE DELAVNICA
20:30 - 21:30 POTOPISNO PREDAVANJE
19:00 - 24:00 ŠPRICER PARTY

 

VEČ O DOGAJANJU:

SLACKLINE DELAVNICA: "Slackline" je športna aktivnost lovljenja ravnotežja, ki še najbolj spominja na hojo po vrvi pri kateri je v ospredju lovljenje ravnotežja ter zabava. Več o slackline-u si preberi na tej povezavi: http://www.gurtna.si/

 

POTOPISNO PREDAVANJE - ŠTUDENTSKO DELO IN ŽIVLJENJE NA NOVI ZELANDIJI: Jože Sevčnikar nam bo predstavil svojo izkušnjo ter doživetja, ki so se mu pripetila med delom in potovanjem po oddaljeni Novi Zelandiji.

 

ŠPRICER PARTY: za žejo in dobro vzdušje bodo poskrbeli člani Kluba študentov šmarške fare s tradicionalnem Špricer party-u in družabnimi igrami, ki gredo zraven.

 

 

 

]]>
pisarna.mc@gmail.com (Super User) Novice Fri, 19 May 2017 13:46:35 +0200
Ustvarjalna delavnica "Glina" http://www.mcsmartnoobpaki.si/novice/233-ustvarjalna-delavnica-glina http://www.mcsmartnoobpaki.si/novice/233-ustvarjalna-delavnica-glina

V soboto, 20. maja 2017, za vas pripravljamo ustvarjalno delavnico "Glina" na kateri se boste preizkusili v spretnosti oblikovanja gline. Delavnica bo vodil priznani lončar Igor Bahor. 

 

Glina je naraven material. Gnetenje, oblikovanje in delo z njo ima poseben čar. To se je pokazalo tudi na delavnicah pred dvema letoma na katerih so udeleženci uživali. Zaradi velikega zanimanja letošnjo pomlad ponovno prirejamo ustvarjalno delavnico dela z glino. Na delavnici si boste ročno izdelali majhen izdelek iz gline, mojster Igor Bahor bo prikazal delo na lončarskem vretenu. Po prikazu se boste tudi vi lahko preizkusili pri delu na vretenu. 

 

KAJ: ustvarjalna delavnica "Glina"

KDAJ: sobota, 20. 5. 2017, od 10:00 do 12:00

KJE: Mladinski center Šmartno ob Paki - pod kozolcem

 

DELAVNICA JE BREZPLAČNA

NA DELAVNICO SE JE POTREBNO PRIJAVITI: pokličite na 064 167 940 ali nam pišite na pisarna.mc@gmail.com

 

 

 

]]>
pisarna.mc@gmail.com (Super User) Novice Wed, 10 May 2017 20:19:23 +0200